vineri, 2 septembrie 2011

Wake me up when summer ends

Ce urat este cand te trezesti dintr-un vis frumos! ai mai fi vrut sa visezi,sa visezi si iar sa visezi.Sa vezi doar ce este in interiorul lumii tale roz si sa nu iti sparga nimeni globul de cristal in care traiesti! Din nefericire, fie ca vrem, fie ca nu, stim ca la un moment dat acest lucru tot se va intampla.Nu o sa te mai simti liber, nu o sa mai ai aceeasi libertate ca si acum....doar multe griji, lucruri de facut si alte lucruri pe care nu ai fi vrut sa le traiesti.
   Vara este cel mai frumos anotimp, care te facesa visezi, te duce in locuri unde te simti minunat si liber,intr-o lume unde nu ai griji si nici probleme... esti fericita cu tot ce ai, profiti de soare,de apa,de natura si de toate lucrurile frumoase pe care le ofera lumea.Din nefericire aceasta bucurie nu tine foarte mult pentru ca incet-incet vine toamna.Copacii raman goi, la fel ca sufletul lor, iar norii isi plang amarul.Este momentul cand toata lumea se trezeste la cruda realitate si vede  lucrurile asa cum sunt ele.Deasemenea vine vremea sa revii la monoronia zilnica si la rutina.
   Din nefericire pentru multi, aceasta monotonie se repeta in fiecare an pana la o anumita varsta..cand iti culegi roadele propriei munci si invatatura.
                       Take care ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu