sâmbătă, 17 septembrie 2011

Don't let your feelings get over you !

Atunci cand simti ca lumea iti cade in cap, trebuie sa fi tare si sa te autoincurajezi.Sa-ti spui ca e doar un oribil cosmar si ca o sa te trezesti curand.Goala pe dinauntru,dar o sa te trezesti spunandu-ti "am reusit sa trec si peste asta!". Poate o sa fi mai fericita,sau,poate, nu o sa fi nicicum.
De multe ori, raul ti-l faci cu mana ta ! Unele greseli nu mai pot fi reparate nici cum.Oricate scuze ti-ai cere si oricate promisiuni ai face ca nu o sa se repete, e in zadar.Ce ai pierdut e bun pierdut!
"Doare,dar rana se vindeca!".Nu tot timpul e asa! Uneori rana ramane acolo in suflet pentru multa vreme si doare mai tare ca la inceput!
Cat timp aveti persoana iubita langa voi nu o lasati sa plece pentru ca o sa regretati mult dupa aceea.Deasemenea, nu faceti greseli care stiti ca vor duce la despartire sau la certuri interminabile si fara rezolvare!
Iubeste,simte-te liber sa faci ce vrei,zambeste, ai o singura viata!Nu lasa tristetea sa iti invadeze viata.Este greu sa faci toate astea,dar poate va iesi si soarele pe strada ta intr-o zi.. si o sa uiti de toata tristetea pe care o porti acum in suflet! Va veni vremea in care atunci cand auzi numele persoanei pe care ai iubit-o din tot sufletul si care te-a dezamagit, iti va suna ca si un nume oarecare.Nu o sa mai tremuri,nu o sa mai trezeasca atatea amintiri frumoase...
Daca iubesti, si sti ca si celalalt te iubeste, nu risca sa se iroseasca iubirea, pentru ca este cel mai frumos sentiment creat de o persoana pentru alta.In ciuda greselilor din trecut, luati-o de la capat!










Just Listen! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu